Bloggen har varit väldigt tyst i det sista. Det har inte berott på intressebrist utan snarare tidsbrist, och det är ju tråkigt men när Mats mor undrar vad som hänt valde jag att prioritera.

Som de flesta – antar jag – fått med sig har Coach beslutat att avstå från innebandyn nästa säsong. För mig känns det vemodigt, då Mange var den första jag tydde mig till när jag anslöt inför förra säsongen. Å andra sidan har allt sin tid. Efter 6 (?) säsonger är det fullt förståeligt att andra saker utöver innebandyn har hunnit ikapp och tar upp mer tid. Det har i alla fall varit en fröjd att varit spelare under dig, Magnus, och det tror jag alla instämmer i.

Om man ska se över de senaste matcherna har det stundtals varit bra spel men att stänga matcherna har varit en bristvara. Efter vinsten mot Högsbo blev det tre raka matcher som slutade oavgjort. Först mot Mölndals Övre, sedan mot Sörgården samt Göteborg City. Därefter åkte vi ut till Kungälv en fredag och fick stryk med 12-3 – vilket inte var någon hit. Senast mot Lerum tog vi tre poäng (6-5) och det kändes skönt även om vi var alldeles för ineffektiva sett till bollinnehavet vi hade.

Innan vi kan summera säsongen 2014/15 återstår två stycken matcher. Först ut är Floda imorgon, och nästa helg avslutar vi med att ta emot Sävedalen på hemmaplan. Jag tror på fullt allvar att det här är två matcher vi ska kunna ta full pott i. Floda slog vi innan jul med 11-3 där vi förmodligen gjorde säsongens bästa match. Sävedalen slog oss förvisso med 4-3, men deras och Flodas spel passar oss bra – de vill ju faktiskt spela innebandy – och det kommer att bli två sjukt roliga matcher där vi har allt att vinna.

Om man blickar framåt mot nästa säsong redan nu finns det en del saker vi behöver förbättra. Framförallt är det uppslutningen och ska man vara helt ärlig behöver vi en bredare trupp.

Men för stunden säger jag nog om det. Det tar vi senare.

I morgondagens match kan vi alla gå ut och göra vad vi älskar, alltså spela innebandy. Fjärdeplatsen är fortfarande inom räckhåll och den vill åtminstone jag knipa. Jag kommer att försöka dra mitt strå till stacken och jag vill verkligen att alla går in med inställningen att våga imorgon. Vi kommer till spel på två femmor. Hur vi formerar oss är ännu inte helt klart men jag kan säga att om allt klaffar kan det bli lite överraskningar som kan behaga.

Med det tackar jag för mig, och jag vill passa på att tacka dig Magnus för de här säsongerna. Någon donationsfond blir det tyvärr inte, det tillåter inte kassören.

/#22, kapten och tillförordnad Coach

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound