Auran kring Hovås IBK har återigen lockat till sig intressenter. Den här gången är det Innebandymagazinet som uppmärksammar klubben och säsongen som varit. Hela artikeln läser ni här.

Saxat från Innebandymagazinet finner ni delar av intervjun nedan:

Hur tycker du att er säsong har varit?
— Jag tycker att vi gör en helt klart godkänd säsong för att vara nykomlingar. Vi nådde vårt mål med topp fyra. Vi kanske vacklade lite i början när vi inte riktigt visste vad som väntade och förlorade några matcher på rad. Men överlag är vi nöjda med säsongen, säger Jagbrant till Innebandymagazinet.

Ni vann division 4 förra säsongen, varför lyckas ni så bra även i division 3 direkt?
— Division 3 är en jämnare serie och det krävs lite mer fart under fötterna. Men vi har lyckats bra. Vi fick behålla den stora stommen som var framträdande förra säsongen. Sen har vi fått in nya spelare som tagit en startplats direkt. Det tog ett tag, men mixen av det gamla och det nya har gjort att det föll ut ganska väl..

Fortsätt läsningen via länken!

Framåt!