..kan man bli något rastlös. Det har gått ett par månder sedan 5-5-matchen i Surte. Jag personligen börjar bli rastlös, nipprig och fruktansvärt laddad till nästkommande säsong.

Det är dumt att ljuga. Rent träningsmässigt har jag inte legat i framkant. Det har blivit vila. Vila i mängder. I takt med att regnet faller ner över Göteborg börjar jag dock se ljuset. Igår var jag iväg med Mats och lirade på Fysiken. För er som har ett träningskort där – kom dit. Bättre träning inför säsongen går inte att få. Idag har jag träningsvärk i ben, armar och rygg. Jag höll på att vomera igår. På planen.

Innan liret på Fysiken hade jag löpt två gånger i föregående vecka. Det var tungt, även om kilometerantalet var få. Även om det var helvetes tråkigt att bara springa, kom jag till insikt. Det är dags att trumma igång kroppen och få upp flåset. Sagt och gjort, nya löparskor inhandlade. Klubbor till kommande säsong också. Det ska bli kul – och jag har svårt att bärga mig!

Vad man kan förvänta av vad som komma skall är alltid svårt att förutspå. Mig veterligen är det bara Ville och Erich som försvinner (Adam försvann ju under säsongen) och det är såklart väldigt tråkigt men samtidigt är jag säker på att vi står på en bra grund om resterande bitar av truppen blir intakt. Förhoppningsvis repar sig Jonas också – och då känns det som ett nyförvärv i sig. Vad som vore trevligt och nödvändigt är kanske ett eller ett par nya ansikten. Eftersom jag bangade årsfesten vet jag inte hur tongångarna gällande det löd men sett till inläggen som dök upp i gästboken kanske man kan hoppas på något tillskott.

Placeringsmässigt hoppas jag att vi kan göra en bättre säsong än den förra. Vi startade ju som bekant sjukt bra, men i takt med att säsongen gick – och vi tappade på träningarna – gick det sämre. Jag hoppas och tror att vi har lärt oss utav det misstaget. Jag hoppas och tror att vi har lärt oss hur viktigt det är att bibehålla träningsviljan och dess effekter. Har vi det, kommer säsongen 2014/15 bli väldigt rolig.

Egentligen vet jag inte riktigt vad syftet med det här inlägget är. Mest av allt kan man nog se det som ett halvdant försök att låta säsongen komma snabbare. Helst nu.

Får förresten be om ursäkt för att sidan mestadels legat nere i det sista. Nu är vi uppe, med ett trevligare utseende.

/22