Efter lite tystnad runtom bloggen kör vi nu igång en liten intervjuserie med målsättning att ta tempen på innebandyn. Vi är förvisso i slutet av juni men säsongen närmar sig med stormsteg! Först ut är Tommy Runhammar med ett förflutet i Hindås Härryda, som kom till laget efter halva förra säsongen.

Tack för att du tog dig tid Tommy. Innan vi talar om nästa säsong börjar vi med några frågor om säsongen som var. Först och främst, vilket intryck fick du av laget när du klev in lagom till jul förra året?
– Mitt första intryck av Hovås IBK som innebandylag var fantastisk bra! Ett riktigt härligt gäng med ödmjuka människor i olika åldrar och med en härlig kemi. Man märkte även snabbt vilken grym sammanhållning det fanns och alla var trevliga och välkomnade från dag ett.

Om man ser till matcherna du spelade, du kom ju trots allt efter halva säsongen, känner du dig nöjd med vad du presterade?
– Det kändes lite trögstartat för min egen del. Laget hade några tuffa matcher i början efter juluppehållet, så för min del var det lite jobbigt dom första matcherna. Så länge laget presterar och vinner så kan man inget annat än att vara helnöjd. Som helhet är jag ändå nöjd med min insats.

Nog om det gamla, nu talar vi framtid. Vad är din personliga målsättning inför kommande säsong?
– Min personliga målsättning blir att bidra med hårt jobb och fortsätt utvecklas som spelare. Sen självklart att göra fler mål och assist än förra året. Jag satsar alltid 110% och kommer att prestera så gott jag kan i alla situationer.

Och om man bortser från dig, hur tror du att det går för laget?
– Om vi satsar ännu hårdare och spelar med mycket hjärta så har vi garanterat en chans att gå upp i division 2. Jag tror inte det kommer vara något lag som kan stoppa oss från att gå upp.

Slutligen, en sista fråga: på en skala 1-10, hur stort är suger efter innebandy just nu?
– Givetvis en 10:a!

Vi avslutar med att tacka Tommy för intervjutiden och hoppas att målsättningarna kan infrias. Framöver kommer fler intervjuer att göras, håll er uppdaterade för nu går det undan!

..och för de som undrar kring bilden, efter mycket Facebookstalkande på Tommys profilsida var det här vad vi fann i innebandyväg.