Eftersom vi inte har tillgång till Lisebergshallen förrän den 12’e januari kommer vi att smygstarta med en träning i Rosendalshallen den 6’e januari. B-hallen gäller och träningstiden är 20:00 – 21:30. Se kartan nedan för att lokalisera er.

Veckan efter tränar vi som vanligt i Lisebergshallen samt Valhalla. Tanken har även varit att hinna med en träningsmatch men hittills har vi fått nej av alla motståndare så fokus läggs vid att träna bra – samt en fri helg.

Sedan vill jag även slå ett slag för framtida närvaro. Vi har en oerhört viktig match direkt efter uppehållet mot Hisingskärra och jag önskar att vi kan ställa upp med det bästa laget – men då krävs det även att vi närvarar vid träningarna.