Den sista helgen i augusti spelas sedvanligt Björnslaget i Göteborg. Hovås IBK har i år hamnat i H-gruppen där nedanstående lag ingår:

Hovås IBK
IBK Elfhög
Sarpsborg Sharks
Skara IBK
Vimmerby IBK

Cupen inleds fredagen den 30 augusti klockan 19:40 med match mot Skara IBK. Därefter väntar Vimmerby IBK på lördagsmorgonen vid 09:50. 13:10 är det dags för match nummer tre mot norska Sarpsborg Sharks. Gruppspelet avslutas sedan 19:50 under lördagskvällen då vi möter IBK Elfhög.

Ettan och tvåan i gruppen kvalificerar sig för åttondelsfinal och eventuellt slutspel spelas, som alltid, tidigt på söndagen.

För min egen del blir det extra roligt att möta Vimmerby där jag lärde mig spela innebandy på riktigt en gång i tiden. Gustavs fru Antonia är ju även Vimmerby-bördig med ett flertal säsonger i VIBK-dressen så vi hoppas kunna bevisa att släkten är värst.

Spelschemat i sin helhet finner ni här.

#22 Martin Jagbrant

1 kommentar