Den första samarbetspartnern inför säsongen är numera officiell. Det är datortillverkaren Lenovo som har varit hetast på gröten och sett sin chans att synas i Hovås IBK-sammanhang. Ett välkommet tillskott på alla sätt och vis och vi tackar ödmjukast för detta förtroende.

David Johansson, sekreterare, kommenterar:
“- Det känns oerhört roligt att Lenovo går in och sponsrar denna framtidens klubb! Hovås är gräddhyllan av Göteborg och det känns då helt rätt att datorernas motsvarighet, Lenovo, bidrar till att ta innebandyn till nya höjder! Kontraktet, som diskuterades fram på en alptopp i Schweiz, är stort för oss men även Lenovo då de äntligen entrar innebandyplan!”

Förhoppningar finns även att inom kort kunna presentera ytterligare en sponsor som tar plats på matchtröjan och hemsidan. Den som lever får se brukar man säga, och det lär som alltid visa sig hur det blir.

Klart är även att vi inom kort har ett nytt matchställ, detta tack vare JAL Fastigheter.