På söndag är det dags att spela match igen. För motståndet står den här gången Hisingskärra IBK. Matchen startar 16:40 och spelas i Lisebergshallen. Vi samlas 15:50 för ombyte och matchgenomgång. IBF Göteborg (Allsvenskan) spelar före oss, så vi slipper sargbygge.

Följande spelare ska vara med:
Peter och Joel

Martin, Gustav, David, Erik, Kakan, Philip, Olle, John, Victor, Holst, Mats, Pelle, Arvid, Kristoffer, Tobias Martinsson, Ludde & Soheil.

Vi kommer alltså vara två “extraspelare”. Vi skulle dessutom behöva lösa någon till sekretariatet då jag dessvärre glömt att uppdatera listan (det kommer till nästa vecka!). Har vi någon frivillig där?

Framåt Hovås!