Träningsmatchen mot Guldhedens IK är flyttad till imorgon tisdag istället. Matchstart är 20:00 i Lisebergshallen (Bollens, de hjältarna har flyttat på sig för vår skull). Vi har planen från 19:30 så det blir till och med uppvärmning den här gången!

Detta innebär att det inte är någon träning imorgon alls utan endast match för nedan personer. På onsdag tränar vi som vanligt igen i Valhalla C.

Innan matchen är det också klubbkväll på Innebandykungen. Vi samlas där 18:15 och stannar i cirka 45 minuter – 1 timme, därefter gemensam färd till hallen.

Målvakter
Peter & Pajen

Backar
Martin, Tommy, Mats, Tobbe, Calle & Pelle

Centrar
Erik, Jackan & Soheil

Forwards
David, Kakan, John, Holst, Ludde & Danne

Frånvaro meddelas till mig, antingen här eller via SMS till 0760013312.

Framåt!