Imorgon rullar säsongen vidare med match mot Eken IBK på hemmaplan i Lisebergshallen. Matchstart är redan 10:00 under morgonen och vi samlas 9:00 för sargbygge och gött snack. Kan någon ta med kaffe vore det uppskattat.

I Eken möter vi vår tidigare lagkamrat Tommy Runhammar som inför matchen nämner oss här. Förhoppningsvis kan vi få en jämn drabbning där vi såklart drar det längsta strået. Veckan har inte varit helt optimal med sjukdom som stört laget men som alltid är det bara att ta sig i kragen!

Under morgondagen kommer även nya Julius Bengtsson göra debut i Hovåströjan. I elfte timmen har övergången blivit klar och vi välkomnar honom in i Hovåsvärmen!

Målvakt
Peter Martinsson