På tisdag är det dags för klubbkväll hos Innebandykungen. Starttiden är 18:15 – 18:30 och spektaklet håller på i cirka 45 minuter.

Anmälda sedan tidigare är följande:
Holst, Buffy, David, Peter, Tobbe M, Martin, Soheil, Niklas, Jackan

Har du inte “signat upp dig” (Tommy de har ju Jolly, vakna!) går det givetvis bra att dyka upp i vilket fall! Adressen är Mölndalsvägen 91.

Därefter tränar vi som vanligt i Lisebergshallen 19:30 – 21:00. Onsdag i Valhalla C 18:00 – 19:30.

Under torsdagskvällen är det dags att spela match igen. Guldheden står för motståndet i en match som börjar 19:45. Finns en viss chans att denna match blir flyttad till tisdag – i sådan fall kommer information snarast!

Framåt!