Hovås IBK förlorade säsongens sista match mot Sävedalen med 5-7 hemma i Lisebergshallen. Med alla matcher spelade för vår del, och utan hänsyn till Högsbo – Floda som spelas under kvällen (den påverkar inte oss i tabellen), innebär det att vi slutar på en sjätteplats med 27 inspelade poäng. Av 20 spelade matcher har vi totalt 8 vinster, 3 oavgjorda matcher samt 9 förluster.

Vi slutar tyvärr på en negativ målskillnad som är -7, där vi har gjort 124 mål och släppt in 131 mål under säsongen.

Den interna poängligan ser ut enligt nedan:
1. Martin Jagbrant – 37 poäng (20 mål och 17 assist)
2. Victor Renberg – 33 poäng (16 mål och 18 assist)
3. Mats Johansson – 30 poäng (18 mål och 12 assist)
4. John Löfström – 25 poäng (19 mål och 6 assist)
5. Gustav Zaar – 17 poäng (7 mål och 10 assist)

I utvisningsligan vinner John överlägset med sina 26 minuter. Mycket tack vare ett rött kort i omgång nummer 1. Gustav slutar på en hedrande andraplats med 16 minuter och Martin kommer trea med 14 minuter i båset.

Tabellen och poängligan i sin helhet nås via den här länken alternativt i menyn under Träningar & matcher -> Matcher 2014/15.