Efter söndagens förlust mot Floda IBK får säsongen 2015/16 anses vara avklarad. På 22 omgångar vann vi 20 matcher, spelade en oavgjord samt förlorade en match. Det ger oss ett poängsnitt om 2.77 poäng per match vilket är fantastiskt.

Totalt gjorde vi 198 mål framåt, alltså i snitt 9 mål per match. Defensivt släppte vi in 107 baljor och det ger i snitt 4.86 insläppta mål per match.

Om man ser till +- hade vi en differens om +91 mål. Med andra ord: tabellen ljuger inte. Det är bara Lerum som har gjort fler mål än oss (212) men på alla andra punkter står vi som segrare. Även i den totala utvisningsligan tar vi hem segern.

En längre summering av säsongen kommer vid ett lite senare skede. Tills dess tackar vi i Hovås IBK motståndare, domare och publik för en underhållande säsong!

Framåt Hovås!