På lördag är det äntligen dags. Efter att ha varit igång sedan augusti känns det underbart att äntligen få spela match på riktigt. Det kommer bli utmanande men samtidigt sjukt roligt! Till matchen kommer vi att mönstra 15 utespelare och 2 målvakter. Eftersom det varit en ganska ojämn närvaro under hela månaden har vi gjort en bedömning där träningsnärvaron i september varit avgörande till matchspelet i helgen.

Matchstart är 14:00 i Lisebergshallen. Sarg ska byggas och vi samlas på plats 12:50. Vi skulle dessutom behöva en person till sekretariatet. En gyllene chans att bli kvitt den ärofyllda platsen tidigt alltså. Eftersom det nya matchstället inte landat ännu behöver man – om man inte är med och spelar och ska kolla – ta med sin tröja för utlån.

Sist men inte minst, ta tillfället i akt och samla nära och kära för denna roliga match. Det kommer att bjudas på kaffe signerat David och muggar från det klassiska Valmet tack vare Peter. En stor risk för galen underhållning finns också.

Eventuella återbud lämnas snarast då det står folk och trampar och vill spela! Nu kör vi, framåt Hovås!

Målvakter
Peter Martinsson