Först ut på scenen var Lenovo, och det verkar ha gett ringar på vattnet. Nästa företag som vill ge sig in i innebandyvärlden är nämligen Tech Data. För den som önskar en beskrivning är TD ett världsomfattande distributionsföretag inom IT med cirka 9000 anställda. Det var under fredagseftermiddagen som glädjebeskedet kom att även de stöttar Hovås IBK säsongen 2016/17.

Summerat känns det bra att redan i juni ha gjort klart med två stora företag som kan bidra till en sundare ekonomi i föreningen.

Dessvärre har vi inte kunnat nå vår kassör, Erik, för en kommentar men klart är att dessa tillskott bidrar till en sundare ekonomi i föreningen.

Hovås IBK välkomnar, och tackar, ödmjukast Tech Data till Göteborgs vackraste förening!

• Tobbe
    4:30 e m, juni 2016

Läckert.. Techdata har satt press på mig att delta i en match. Så.. nu måste jag prestera på träning också för att få delta 😀

Tackar ödmjukast för TDs satsning i Hovås. Helt rätt placering av sponsorpengar enligt mig!

• Martin #22
    5:39 e m, juni 2016