Äntligen är spelschemat för Björnslaget ute! 2-4 september går turneringen av stapeln och förhoppningsvis kan vi hävda oss bättre än förra året!

Vi har i år hamnat i Grupp A och möter IBF Älvstranden, Marstrands IBK samt SSG IF. Vår första match är på fredagen samt två matcher under lördagen. Tider finner ni längre ner. Vi summerar snabbt lagen vi har i gruppen.

Marstrands IBK
Ett lag som vi egentligen inte vet så mycket mer om än att vi har dem i serien kommande säsong. Ett stabilt mittenlag i division 3 som ska bli roligt att möta och mäta oss emot.

SSG IF
Förkortningen står för Stenåsa-Sandby-Gårdby IF. De huserar i Kalmar-regionen och har sitt näste på östra Öland. Håller till i division 3 östra i Småland. Vi försöker jaga fram mer information!

IBF Älvstranden
Davids gamla lag som numera spelar i division 2 och får anses vara favorit i gruppen. Slutade förra säsongen tredje sist i sin serie. Vi lägger ut lite krokar och fiskar efter mer information om dem!

Våra matcher spelas enligt nedan. Vid eventuellt avancemang sker slutspel under söndagen och det hoppas vi ju såklart på!

Fredag:
18:00 – Marstrands IBK (Lundbystrand 5)

Lördag:
10:10 – SSG IF  (Lundbystrand 4)
18:10 – IBF Älvstranden  (Lundbystrand 4)

Framåt!

1 kommentar
  • David
    8:57 e m, augusti 2016

SSG mötte vi i kvalet till div 3 i Småland när de gått igenom sin serie obesegrade! De kom dit och trodde det skulle bli en enkel match och fick åka hem med 9-2 i röven 😉 detta är dock 3 år efter Kristus.
    Finns en film kring detta med: