Spelschemat till Björnslaget som går av stapeln 4-6 september är nu ute för allmänheten. Vi kommer att delta i grupp B med följande motståndare: Frölunda IBK, IBK Elfhög samt det norska laget SF Grei. Frölunda och Elfhög huserar båda i division 2, i Göteborg respektive Västergötland. SF Grei å sin sida spelar i den norska högstaligan.

Den första matchen spelas på fredagen klockan 18:00 mot Frölunda. På lördagen klockan 10:00 möter vi Elfhög och slutligen Grei vid 16:30.

Om vi lyckas ta oss vidare från gruppspelet väntar ytterligare matcher under söndagen.

• David
    12:21 f m, augusti 2015

Enkel grupp. Kan du se när finalen är så jag kan planera in den i min filofax!

• Martin #22
      10:44 f m, augusti 2015