Nu är det dags att betala tränings- och medlemsavgiften för säsongen. Erik, vår kassör, har tack vare ett gediget arbete lyckats hålla avgiften intakt.

Belopp: 2500 kr

Betalning sker till nedan bankkonto:
Bank: Swedbank
Clearing- och kontonummer: 8150-5 983 171 427-5

Inbetalningen skall enligt önskemål märkas vid ditt namn med initial av ditt förnamn samt fullständigt efternamn. Exempel: David Johansson = djohansson.

Vänligen notera att en betald tränings- och medlemsavgift ligger till grund för licensiering och seriespel. Med andra ord: ingen betald avgift, inget spel. Förslagsvis bör alltså betalning ske per omgående eftersom seriepremiären är cirka två veckor bort.

Kvitto utfärdas vid önskemål, maila/sms’a då Erik med ditt fullständiga personnummer samt adress. Mobilnummer: 070-9258145 alternativt erik.palmquist84@gmail.com.

Frågor rörande betalning hänvisas till Erik.

Framåt!