På tisdag (15/9) kommer vi under träningstiden att spela match mot Svartedalens IBK. Eftersom vi endast har 1,5 timmes halltid kommer matchen att spelas med rullande tid och det är väldigt viktigt att alla infinner sig i god tid för att värma upp, då vi behöver sätta igång matchspelet tämligen omgående efter att vi får beträda planen. Dagen efter, onsdagen den 16/6, tränar vi som vanligt i Valhalla C.

Vi spelar i samma tröjor som i Björnslaget.

Med tanke på att vi har haft folk borta i veckan, och på grund av skador, mönstrar vi följande lag på matchen:

Målvakt
Joel