NyförvärvHovås IBK har i dagarna gjort klart med tre nya spelare inför säsongen.

Det rör sig om David Johansson, Anders Fröderberg (de två på bild) samt Eric Palmqvist som samtliga ansluter från Hindås IBK Härryda. Trion har tränat med klubben under våren, och det är tre stabila pjäser som kommer in i truppen. David stod för 76 poäng i seriesammanhang förra säsongen och vann divisionens totala poängliga. Hans lekkamrat Anders, mer känd som “Kakan”, mäktade med 67 poäng och kom på en tapper andraplacering efter David. Eric, balansspelare mellan de två, stannade på 12 pinnar – men bidrog desto mer i defensiven, och det är där han har sina främsta egenskaper enligt de andra två poängmakarna.

Utöver sina spelmässiga egenskaper är det dessutom tre goa’ och rutinerade “gubbar” som tillkommer i truppen. Utöver spel står det även klart att David kommer även att axla rollen som hjälptränare under kommande säsong.

En ny injektion och ett perfekt tillskott i truppen. Dels för att de kommer att bidra med en vass offensiv och rutin, men framförallt då vi får in spelare om älskar att vinna och hatar att förlora. För de med skarpt minne kanske ni minns förra årets premiär när John fick en tidig vila i form av ett rött kort mot Hindås. Vem var inblandad, förutom just John? Jo, David, men i motståndarlaget. Några hard-feelings finns dock inte för den som hoppas utan det är mer en sann glädje vi publicerar det här inlägget.

Vi välkomnar med detta David, Anders och Eric till Hovås IBK. Säsongen 2015/16 kommer definitivt bli intressant med er i laget!

..och för er som undrar varför endast två av tre spelare finns med på bilden beror det på att Eric, vid tillfället då fotot togs, befann sig på träningsläger på Öland.

• David
    11:19 e m, juli 2015

Fantastiskt kul. Det räcker så!

• Pelle
    11:40 e m, juli 2015