Imorgon är det dags för Björnslaget 2016!

Mycket information: läs allt!

Vi spelar som minst tre matcher, en under fredagen samt två under lördagen. Samtliga i Lundbystrand. Observera att vi under lördagen, innan den sista matchen, även kommer att hålla ett informationsmöte om cirka 20-25 minuter på vårt jobb (Lin Education, Anders Carlssons gata 9) där vi ska gå igenom lite bitar inför säsongen. Till detta är SAMTLIGA spelare som tillhör Hovås IBK välkomna att delta, även om man inte är med och närvarar i Björnslaget. Mer om detta nedan under lördagsinformationen.

På bänken har vi i alla matcher Ludde som agerar hjälpcoach/galning.

Matchstart: 18:00 mot Marstrands IBK (Lundbystrand 5)
Samling: 17:20 vid läktaren till den “stora hallen” som är direkt när man kommer in i entrén. Uppvärmning brukar i sedvanlig ordning vara vid sidan av planen samt 5-10 minuter på planen.

Martin, Tommy, Pelle, Tobbe M

Erik & “Karlstad”

David, Kakan, Holst, John, Jacob

Lördag match nummer 1:
Matchstart: 10:10 mot SSG IF (Lundbystrand 4)
Samling: 09:30 vid läktaren till den “stora hallen” som är direkt när man kommer in i entrén.

Peter & Pajen

Martin, Pelle, Mats, Tobbe, Tommy

Kakan & “Karlstad”

David, Holst, John, Jacob

Lördag match nummer 2:
Matchstart: 18:05 mot IBF Älvstranden (Lundbystrand 5)
Samling: Vi samlas först samtliga på mitt, David och Kakans jobb, som ligger på Anders Carlssons gata 9 (141:an-huset) klockan 17:00. En allmän samling inför säsongen där vi går igenom vissa puckar och ser över framtiden.

Pajen & Peter

Martin, Pelle, Mats, Tobbe, Tommy

Kakan & “Karlstad”

David, Holst, John, Jacob

Som vanligt kan uppställningen komma att ändras då några dras med lite småsjukdomar men vi hoppas ha mindre stök än förra året då vi bytte halva laget per match ungefär!

Spelregler:
– De två främsta lagen i varje grupp går vidare till slutspel.
– Såväl gruppspelsmatcher som slutspelsmatcher spelas 2 x 20 minuter.

Äntligen säger jag! Hoppas ni är lika sugna som jag är!

Framåt Hovås!