Till helgen är det äntligen dags för match. Vi spelar, som tidigare nämnt, en match under fredagen samt två under lördagen (och förhoppningsvis även slutspel, då på söndag). På fredag samlas vi klockan 17:30 vid cafeterian i Lundbystrand. Mats och Joel kommer vara där tidigare, så är ni ute i god tid – sök upp dem. Återbud önskas som vanligt helst inte, men lämnas till mig (Martin) om det krävs. Kom ihåg att ta med svarta shorts samt svarta strumpor.

Vi kommer att mönstra trupp enligt nedan. Under lördagen, då Anders samt Oscar utgår, tillkommer även Gökhan och Arvid.

Målvakter
Joel & Peter