Det börjar närma sig säsongen och innan dess ska våra nya matchtröjor tryckas. Vänligen kommentera inlägget med ditt namn samt vilken storlek som önskas. Upptagna nummer enligt nedan lista.

Möjlighet för namntryck finns om man har för avsikt att spela i klubben i minst två säsonger.

Utöver det ges även chansen att, till självkostnadspris om cirka 450-55o kronor, köpa en hoodtröja/träningsjacka med tryck. Inbetalning sker till kassör Erik. Denna är således i er egen ägo och ligger utanför medlemsavgiften. Önskas denna skriv med det i kommentaren.

Upptagna nummer:

• Martinsson
    11:36 e m, september 2016

Nr 69 är upptaget det har jag
    Vill trycka min målvaktströjan med Hovås loggan
    Jag vill ha en hoodtröja XL betalar man direkt nu till Erik?

• Pelle
    12:00 e m, september 2016

Vill ha nummer 71 på nya tröjan – Large.

Mitt gamla nummer 5 blir ledigt.

Vill ha hoodie men vet ej storlek ännu, ska prova hos John.

• Calle Vestin
    7:09 e m, september 2016

Jag tar gärna nummer 7 i storlek Large. En hoodie också i large.
    Tack

• Soheil