Först och främst: tack för ert tålamod. Det är inte lätt att leva utan hovasibk.se, jag vet.

Vi har varit borta från etern i cirka en månads tid. Nu är vi återigen tillbaka vilket känns bra eftersom säsongen närmar sig med stormsteg. Inför säsongen vill vi lägga ytterligare fokus på hemsidan för att skapa ett större intresse kring laget och innebandyn. Utseendet är på plats, och innehållet kommer att fyllas på allteftersom.

Sedan årsfesten hos Freddan har det varit ganska tyst kring laget. Det blir ju så när sommaren (som vi förvisso knappast fått se i Göteborg) knackar på dörren. Det ska däremot sägas att i det tysta har det varit ett mer aktivt arbete. Vi vill ha en konkurrenskraftig trupp när säsongen startar, och förhoppningsvis kan vi inom den närmsta veckan presentera årets första nyförvärv.

Inom en relativt snar framtid kommer samtliga att bli kallade till ett upptaktsmöte där vi bland annat ska gå igenom spelsystem, taktik samt bjuda in potentiella nyförvärv.

I korta ord kan man säga att förutsättningarna ser bra ut inför säsongen. Spelschemat finns sedan en dryg vecka ute för allmänheten. Vår första match spelar vi mot Sörgårdens IBF den 4’e oktober i Valhalla. Innan vi är där kommer vi dels att delta att Björnslaget, samt spela 2-3 träningsmatcher.

Med de orden tackar jag för mig. Mer information kring upptaktsträffen kommer inom kort.