Efter ett par veckors nertid är vi återigen uppe och svävar. Ny, trevligare, design är den stora förändringen som gemene man kommer att uppleva på den uppdaterade versionen av hovasibk.se.

Framöver kommer även samtliga besökare få möjligheten att registrera sig och spendera slantar på våra matcher (nåja, fiktiva åtminstone). En inte fullt så allvarlig, men rolig, funktion som förhoppningsvis kan öka intresset ytterligare för Hovås IBK.

I takt med att vi närmar oss matchspel kommer ni få veta mer!

Utöver ovan nämnda bitar har egentligen de flesta delarna av hemsidan fått ett lyft. Framförallt blir samtliga inlägg väldigt mycket trevligare att läsa efter revideringen.

Summerar man de bitarna, och med bettingupplägget i åtanke, är åtminstone jag övertygat om att vi innehar Sveriges bästa klubbsida för innebandylag. Innebandymagazinet brukar ju köra någon typ av prisutdelning – jag ser framför mig att den utmärkelsen tillhör oss!

Vi närmar oss även 2’a juli och Hovåsgolfen. En dag som är alldeles för bra för att missa i mitt tycke! Kontakta David för anmälan och om ni vill ha mer information!