Hovås stora grabbar

Här presenteras de spelare i klubben som utmärkt sig extra både på och utanför planen genom åren och således blivit invalda in i klubbens egen Hall of Fame.

POSITION: MÅLVAKT / ANTAL SÄSONGER: 4

Peter Martinsson

Peter kom till klubben inför säsongen 2015/16 då klubben rustade för att utmana om seriesegern.

Utdelningen kom direkt i form av en magnifik serieseger. Efterföljande säsonger har Peter stabilt vaktat kassen och varit klubbens sista utpost. Säsongen 2016/17 tog Peter hem priset som “Årets spelare” som röstas fram av samtliga spelare.

Den främsta egenskap utöver att vakta buren, som gör Peter unik, är hans talförmåga. Vi garanterar att Peter bidragit till att alla runtom innebandyn i Göteborg – medspelare, motspelare, domare, sekretariat med flera – alltid gör sitt bästa i varje situation.

Säsongen 2018/19 blev officiellt den sista i klubben och med tanke på födelseåret 1966 (53 år gammal vid sin pension från innebandyn) får det utan tvekan anses som mycket väl godkänt.

Peter är den första spelare i föreningen att väljas in i “Hovås stora grabbar”.