Hovås IBK kommer även denna säsong att delta i Björnslaget. Årets turnering går av stapeln 2-4 september i Lundbystrand. Nyheter för i år, saxat från Björnslagets hemsida, är att samtliga matcher kommer att sändas på webb-tv samt inneha liverapportering. Bra att veta för den som kanske är bortrest, vad vet jag.

I dagsläget är 15 lag anmälda. Av lagen nedan sticker det allsvenska laget Onyx från Nyköping samt “Partille-projektet”, numera Porthälla IBS, ut mest. Mina förhoppningar är såklart att få möta något utav lagen. Utöver de har vi även våra seriekonkurrenter Pixbo och Marstrand att kika lite extra på vilket ska bli intressant.

Mer information kommer i takt med att vi närmar oss spel, såklart.

Anmälda lag (fram till 2016-06-19)
FBC Vinga
Frölunda IBK